dimecres, 14 de novembre del 2018

RESUM DELS TRÀILERS

Hem vist diversos tràilers de diferents pel·licules sobre momies, egipte i faraons, i desprès de veure'ls, hem arribat a la conclusió de que si comparem les pel·licules més antigues amb les més recents, hi han certs canvis en el moviment de la càmara, els efectes, la qualitat i l'argument. 


LA MOMIA  - 1932

En aquest tràiler hem observat que hi han pocs canvis de plànol, és a dir, hi ha pocs moviments de càmara, a més l'argument del tràiler recorda a un anunci i és bastant còmic.








CLEOPATRA - 1963

En aquest tráiler podem observar que hi han més moviments de càmera que a l'anterior però tot i així és bastant lent i aborrit. Ja no recorda a cap anunci però és igual  de còmic ja que les interpretacions són bastant exajerades.







TIERRA DE FARAONES -1955

Aquest tráiler s'assembla bastant a l'anterior pel que fa als efectes i moviments de càmera. És igual de lent i monòton.










LA SOMBRA DEL FARAON -1999

En aquest tráiler podem observar uns efectes més elaborats que en els altres, a part podem veure que comencen a haver més canvis de pla i aixó fa que no es vegi tant lent.









LA MOMIA -1999

Les característiques d'aquest tráiler són bastant semblants a les de l'anterior ja que són del mateix any.










LA MOMIA -2017

En aquest tráiler els efectes són molt més avançats que en la resta, hi ha molts canvis de pla i molts moviments de càmera per minut, aixó vol dir que les transicions són molt ràpides. Tambè es pot apreciar una millora en la qualitat de la imatge i del so.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada